Home » , , , , , » Regele Shaman (2001) (toate episoadele) desene dublate romana

Regele Shaman (2001) (toate episoadele) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Regele Shaman (2001) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.Shaman King (シャーマンキング Shāman Kingu?) (română Regele Șaman), cunoscut și ca "Mankin", este o serie anime și manga de Hiroyuki Takei. Revista a avut 32 de volume, iar anime-ul 64 de episoade.Seria a fost lansată în broșura pentru femei Weekly Shōnen Jump în Japonia, iar apoi a fost creat seria anime, ce a fost regizată de Seiji Mizushima, co-produsă de TV Tokyo, Nihon Ad Systems și Xebec și difuzată de TV Tokyo.

Manta Oyamada, cunoscut ca și Mortimer sau pe scurt Morty în varianta tradusă în engleză de Fox Box (devenită mai târziu 4Kids), un tânăr studios de gimnaziu, încearcă într-o noapte o scurtătură spre casa printr-un cimitir după ce a pierdut ultimul tren după școală. În timp ce calatorea prin el, se întâlnește cu Yoh Asakura si "companionii" lui: un cimitir plin de fantome. Yoh revelă a fi un shaman, o punte intre lumea celor vii si a celor morți. Yoh demonstrează de asemenea puterea unui Shaman de a se unii cu un spirit pentru a atinge acelasi scop. Yoh și Morty devin repede foarte buni prieteni în timp ce Yoh își folosește abilitățile de Shaman pentru a ieși cu bine din diferite situații.

Lupta Shaman este o bătălie ținută o data la 500 de ani între Shamanii concurenți, câștigătorul devenind "Regele Shaman", persoana care este capabilă să contacteze "Marele Spirit" (spiritul la care fiecare suflet se va întoarce eventual). Câștigătorul primește abilitatea de a reface lumea după propriul plac. Anna Kyoyama, logodinca lui Yoh, intră curând în peisaj și prescrie un antrenament brutal, cu scopul de a-l pregăti pe Yoh pentru turneu. Astfel începe intriga care îl va duce pe Yoh într-o călătorie în drumul căreia se va împrieteni cu Ryu(Rio), Tao Ren(Len/Lenny), Horohoro(Trey), Faust VIII, Lyserg Diethel și Joco(Chocolove).

În timpul Luptei Shaman, Yoh îl întâlnește pe Hao Asakura, un Shaman foarte puternic care dorește să extermine toți oamenii și Shamanii slabi pentru a creea o lume doar pentru Shamani. La sfârșitul luptelor Shaman cand echipele rămase erau constituite din Yoh și prietenii lui, Legiuitorii X si echipa lui Hao, echipele rămase au decis să piardă turneul încoronându-l pe Hao pe Regele Shaman. În timp ce Hao este dus departe, Yoh și prietenii lui decid să-l atace pe Hao în timp ce fuzionează cu Marele Spirit care este în comă. Pentru a face asta, Yoh și prietenii lui trebuie să-i învingă pe cei din tripul "Patch" care sunt obligați să-l servească pe noul Rege Shaman.

Odată înfrânți cei zece membrii ai tribului, Hao este trezit ca Regele Shaman. El îl înfrânge pe Yoh și prietenii lui și le absoarbe sufletul. În interiorul Marelui Spirit, Yoh, Ren, Horohoro, Faust VIII, și Joco se luptă cu Hao cu cele cinci spirite legendare; Spiritul Pământului, Spiritul Tunetului, Spiritul Ploii, Spiritul Focului și Spiritul Vântului. Se dezvăluie că Marele Spirit i-a îndeplinit dorința lui Hao astfel încât cineva să poată să aducă înapoi spiritul mamei lui. Cu ajutorul Annei, mama lui Hao este adusă Marelui Spirit. Ea îi spune lui Hao că trebuie să-i ierte pe oameni pentru că au asasinat-o. Hao decide să amâne planul sau de a-i eradica pe oameni și să-l observe pe Yoh și prietenii lui cum schimbă lumea.

Șapte ani mai târziu, Hana Asakura îi așteaptă la o stație pe cei cinci luptători legendari și pe părinții lui, Yoh și Anna.

Mai jos va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Regele Shaman (2001) desene dublate romana
,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.

 Regele Shaman (2001) (toate episoadele) desene dublate romana Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5 Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Epidosul 9 Episodul 10 Episodul 11 Episodul 12 Episodul 13 Episodul 14 Episodul 15 Episodul 16 Episodul 17 Episodul 18 Episodul 19 Episodul 20 Episodul 21 Episodul 22 Episodul 23 Episodul 24 Episodul 25 Episodul 26 Episodul 27 Episodul 28 Episodul 29 Episodul 30 Episodul 31 Episodul 32 Episodul 33 Episodul 34 Episodul 35 Episodul 36 Episodul 37 Episodul 38 Episodul 39 Episodul 40 Episodul 41 Episodul 42 Episodul 43 Episodul 44 Episodul 45 Episodul 46 Episodul 47 Episodul 48 Episodul 49 Episodul 50 Episodul 51 Episodul 52 Episodul 53 Episodul 54 Episodul 55 Episodul 56 Episodul 57 Episodul 58 Episodul 59 Episodul 60 Episodul 61 Episodul 62 Episodul 63 Episodul 64
Share this article :

Trimiteți un comentariu