Home » , , , » Barbie in Basmul Model Pariziene (2010) desene dublate romana

Barbie in Basmul Model Pariziene (2010) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online HD Barbie in Basmul Model Pariziene (2010) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru."Barbie: A Fashon Farytale" ne prezinta o noua aventura a lui Barbie. Aceasta tocmai a fost concediata de un regizor si cand credea ca nu se poate mai rau Ken se desparte de ea. Fiind cu moralul la pamant Barbie se hotaraste sa plece intr-o vacanta la Paris pentru a-si vizita matusa. O data ajunsa acolo descopera ca matusa sa Millicent a fost nevoita sa-si vanda casa de moda. Barbie impreuna cu Alice, asistenta lui Millicent se plimba prin casa de moda cand descopera un culap magic din care apar 3 zane micute: Shyne, Shimmer, Glimmer.
Acestea trei sunt de fapt "flerute" care ii ajuta pe designeri sa-si transforme hainele in creatii extraordinare. Cele cinci se decid sa creeze o noua colectie pentru a salva casa de moda. In tot acest timp Ken descopera neintelegerea produsa si se hotaraste sa-i demonstreze lui Barbie cat de mult o iubeste mergand la Paris dupa ea, insa pe drum apar tot felul de mici obstacole care il vor intarzia. Oricum nici lui Barbie nu ii va fi mai usor in salvarea casei de moda.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Barbie in Basmul Model Pariziene (2010) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.

Share this article :

Trimiteți un comentariu