Home » , , , , , » Cars 2 - Masini 2 (2011) desene dublate romana

Cars 2 - Masini 2 (2011) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Cars 2 - Masini 2 (2011) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.Mașini 2 (titlu în engleză Cars 2) este un film american de animație produs de studiourile de animație Pixar. Filmul este o continuare a filmului din 2006 Mașini. Filmul este regizat de John Lasseter (și Brad Lewis) după un scenariu scris de Ben Queen și produs de Denise Ream. Mașini 2 este primul film regizat de John Lasseter după ce a regizat în 2006 filmul original Mașini.Filmul a fost distribuit de Walt Disney Pictures și a fost lansat în Statele Unite pe 24 Iunie 2011. Filmul a rulat în România din 5 august 2011 în Disney Digital 3D și IMAX 3D, precum și in tradiționalul 2D, atât în versiunea dublată cât și în cea subtitrata, fiind disponibil pe DVD și Blu-Ray din 30 noiembrie 2011. A fost anunțat prima oara în 2008, alături de Up, Newt și Brave (înainte cunoscut drept Ursul și arcul) și este cel de-al 12-lea film animat al studioului. A primit revizii mixte și este cel mai prost revizuit film Pixar de până acum. Este și deasemenea și filmul cu cele mai mici încasări în America de Nord. În ciuda acestor lucruri, filmul a fost un succes de box office , fiind pe primul loc în clasamente în prima săptămână de la lansare în S.U.A și Canada, cu $66,135,507.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Cars 2 - Masini 2 (2011) desene dublate romana
,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.

Share this article :

Trimiteți un comentariu