Home » , , , , , » Povestea Jucariilor 2 (1999) desene dublate romana

Povestea Jucariilor 2 (1999) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Povestea Jucariilor 2 (1999) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.
Povestea jucăriilor 2 (în engleză Toy Story 2) este un film de animație CGI, continuarea filmului Povestea jucăriilor și totodată al treilea film produs în tandem de Disney și Pixar. La fel ca primul film, Povestea jucăriilor2 este produs de Pixar Animation Studios, regizat de John Lasseter, Lee Unkrich și Ash Brannon și lansat de Walt Disney Pictures și Buena Vista Distribution pe 18 noiembrie 1999 în Statele Unite. Premiera românească a avut loc la 14 aprilie 2000.Jucăriile sunt jucării cu excepţia timpului în care sunt lăsate singure.Acum, jucăriile simpatice din camera lui Andy s-au reunit fiind gata să joace o a doua poveste Toy Story, continuarea primului Toy Story ce a avut un imens succes în anul 1995 în S.U.A. şi 1996 în Europa. Buzz Lightyear, Woody şi o distribuţie alcătuită din jucării colorate s-au alăturat unui grup de personaje noi şi încântătoare în această comedie plină de acţiune, suspans şi surprize.Tom Hanks, Tim Allen şi toţi actorii talentaţi care au interpretat vocile în primul film şi-au reluat rolurile iniţiale. Datorită tehnologiilor de ultimă oră în materie de animaţie computerizată, filmul de faţă este o adevărată capodoperă lasând impresia că toata povestea este învăluită în magie.
Toy Story 2 prezintă întâmplările prin care trec jucăriile lui Andy rămase singure acasă după ce acesta a plecat în tabără. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată din momentul în care colecţionarul de jucării Al McWhiggin îl răpeşte pe Woody. În apartamentul lui Al, Woody descoperă că valoarea sa este foarte mare prin intermediul show-ului de televiziune "Woody's Roundup", şi întâlneşte celelalte jucării de valoare din acel show: ţărăncuţa Jessie, căţutul Bullseye şi Stinky Pete - căutatorul de aur. Revenind la locul delictului, Buzz Lightyear împreună cu celelalte jucării din camera lui Andy - domnul Cartof, Cătelul cu arc, Dinozaurul Rex şi Şunculiţă - alcătuiesc un plan pentru a-şi salva prietenul înainte ca acesta să ajungă exponat într-un muzeu. Jucăriile intră dintr-o încurăatura într-alta în încercarea lor de a-l aduce pe Woody acasă înainte de întoarcerea lui Andy.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Povestea Jucariilor 2 (1999) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.
Share this article :

Trimiteți un comentariu