Home » , , » Turbo (2013) desene dublate romana

Turbo (2013) desene dublate romana

Turbo este un film 3D de animație din 2013 produs de DreamWorks Animation și distribuit de 20th Century Fox în America, și în România de Odeon Cineplex. Este inspirat după o idee a scenaristului filmului, David Soren. Filmul urmărește povestea unui un melc de grădină prin nimic ieșit din comun care visează să devină cel mai rapid melc din lume. Când un accident ciudat îi dă o viteză nesperat de mare, eroul își dă seama că îi stă în puteri să-și transforme visul în realitate. Premiera filmului este stabilită în România pe 2 august 2013, fiind disponibil în toate rețele de cinematografe Cityplex din țară în 3D și RealD 3D.
Alături de Ryan Reynolds,care va fi caracterul eponim al filmului, filmul îi va avea în distribuție pe Paul Giamatti, Michael Peña, Snoop Dogg, Maya Rudolph, Michelle Rodriguez și Samuel L. Jackson.Theo, zis și Turbo (Ryan Reynolds), este un melc de grădină,care visează să fie cel mai rapid pilot de curse din lume, precum eroul lui, Guy Gagne (Bill Hader) de 5 ori campion mondial la Indianopolis 500. Obsesia sa cu privire la viteză și la tot ce este rapid, îl fac doar un singuratic,fiind considerat un străin printre comunitatea atentă și înceată a melcilor de grădină, și o rușine pentru fratele lui grijuliu, Cetinel (Paul Giamatti). Turbo își dorește cu înverșunare să de-a la schimb, pentru orice în lume, viața lui monotonă, doar ca visul lui măreț să prindă viteză, iar prețul nu reprezintă pentru el decât un risc pe care își dorește să și-l asume.Fiecare își făurește singur norocul, la fel și eroul nostru, Turbo, într-o zi fatidică după un accident ciudat, în care a fost prins în compresul de supraalimentare a unei mașini de curse, fuzionându-i-se ADN-ul cu un amestec respirabil de nitrox, pe una dintre străzile marii curse, acesta se află în situația de a fi investit cu puterea unei viteze incredibile, mai precis cu multe dintre particularitățile unei mașini, cum ar fi :ochi ce luminează la fel la farurile mașinilor; o cochilie roșie, identică unui girofar, ce nu numai că luminează, dar și este atât un radio, cât și un music player.În urma acestei întâmplări fără margini, Turbo și Cetinel, sunt capturați de Tito (Michael Peña) și Angelo (Luis Guzmán), supranumiți "Frații Dos", doi șoferi de camion ce vând în timpul liber taco. Acesta este pus în fața faptului împlinit: poate concura la cursa pe care acesta doar o visase, cu alți melci, șmecherași de-a dreptul. Impresionat de liderul găștii de melci Whiplash/Biciușcă (Samuel L. Jackson), căruia i se alătură și ceilați membrii: Smoove Move/Șmecherilă (Snoop Dogg), Burn/Flama (Maya Rudolph), Skidmark/Skid (Ben Schwartz) și White Shadow/Nălucă (Michael Bell).Turbo urcă la bordul uneia dintre cele mai mari aventuri, în care face imposibilul posibil: concurând împotriva a tot ceea ce poate oferii orice mașină de la Indianopolis, acesta este mai mult decât conștient că un melc nu poate concura într-o cursă menită mașinilor, nu animalelor. Ar fi picătura ce a umplut paharul, dacă ar renunța, oprimat, nebun după victorie, și dornic să ducă succesul unui melc obișnuit pe noi culmi, el își depășește limitele, atârnându-și visul lui doar de un singur cuvânt: speranță.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Turbo (2013) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.
Share this article :

Trimiteți un comentariu