Home » , , » Cinci eroi de legenda (2010) desene dublate romana

Cinci eroi de legenda (2010) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Cinci eroi de legenda (2010) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.Cinci eroi de legendă (engleză: Rise of the Guardians) este un film american de animație fantastic de aventură de familie 3D din 2012 bazat pe seria de cărți nepublicate în momentul apariției filmului The Guardians of Childhood de William Joyce și pe un filmul de scurt metraj The Man in the Moon de Joyce și Reel FX. Peter Ramsey este regizorul filmului, în timp ce Joyce și Guillermo del Toro sunt producători executivi. Este produs de DreamWorks Animation și distribuit de Paramount Pictures, având premiera la 21 noiembrie 2012. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticii.Având acțiunea la 200 de ani după întâmplările din seria de cărți, filmul prezintă povestea Gardienilor (Nord sau Moș Crăciun, Zâna Măseluță, Bunnymund sau Iepurașul de Paște și Sandman sau Moș Ene), care-l angajează pe Jack Frost să-l oprească pe Pitch să arunce lumea în întuneric. Vocile personajelor sunt interpretate de Chris Pine (Jack Frost), Alec Baldwin (Moș Crăciun), Hugh Jackman (Iepurașul de Paște), Isla Fisher (Zâna Măseluță) și Jude Law (Pitch). În limba română dublează Vlad Rădescu ca Moș Crăciun, Sânziana Târța ca Zâna Măseluță.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Cinci eroi de legenda (2010) desene dublate romana
,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.
Share this article :

Trimiteți un comentariu