Home » , , , , » Aventurile Tigrisorului (2000) desene dublate romana

Aventurile Tigrisorului (2000) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online HD Aventurile Tigrisorului (2000) desene dublate romana,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.Binecunoscutele personaje au mai apărut în 4 filme de scurtmetraj, câştigând un premiu al Academiei în 1968 pentru "Winnie the Pooh and the Blustery Day" ("Winnie şi Ziua furtunoasă"). În urma compilării celor 3 filme, în 1977, s-a elaborat filmul "Noile Aventuri ale lui Winnie". Cărţile lui Milne, avându-l ca personaj pe Pooh, au continuat să fie preferatele cititorilor din întreaga lume şi s-au vândut în mai mult de 45 de milioane de exemplare, fiind traduse în cel puţin 31 de limbi.
În filmul "The Tigger Movie" eroul Tigger îşi dă seama că suferă de singurătate. Deşi are prieteni minunaţi şi tânărul Roo este un prieten de nădejde, el începe să se gândească la faptul că trebuie să mai existe şi alţi tigri. Aceasta îl conduce pe Tigrul exuberant să se angajeze într-o călătorie în "Padurea de 100 de acri" pentru a-şi găsi familia sa uriaşă. Când căutarea sa se dovedeşte inutilă, prietenii lui Tigger încearcă să-l înveselească pretinzând că ei sunt familia sa şi-şi confecţionează costume de tigru. Acest lucru îl face pe Tigger să tânjească şi mai mult după familia lui şi plin de încăpăţânare se aventurează într-o furtună de zăpadă teribilă ca să-şi găsească rudele.Pooh, Piglet, Rabbit, Roo şi Eeyore sunt îngrijorate şi formează un grup de căutare pentru a-l găsi. În sfârşit, inima lui Tigger îl readuce acasă şi îşi dă seama că familia lui a fost întotdeauna alături de el - prietenii care-l iubesc şi au grijă de el.

Mai sus va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Aventurile Tigrisorului (2000) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.


Share this article :

Trimiteți un comentariu