Home » , , , , » Avioane 1 - Planes 1 (2013) desene dublate romana

Avioane 1 - Planes 1 (2013) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Avioane 1 - Planes 1 (2013) desene dublate romana ,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru.Avioane este un film din 2013,un spin-off al filmului Mașini (film) din 2006,produs de Disney doar că de data aceasta protagoniștii filmului sunt avioane. Este un film inspirat din celebra franciză Mașini,și primul film din franciza Avioane.
Inițial, filmului i s-a programat lansarea Direct-pe-DVD, urmând ca Disney să anunțe lansarea oficială în cinema în S.U.A în 9 august 2013, iar în România la data de 6 septembrie 2013 disponibil în Disney Digital 3D și RealD 3D. Un sequel al filmului a fost de asemenea anunțat, fiind programat pentru 2014,sub numele: Avioane: Foc & Ajutor!
Avioane (Planes 3D) este povestea simpaticului avion Dusty care, deși conceput pentru munci agricole, visează să ajungă avion de competiții. Singura problemă a este că lui Dusty îi este frică de...înălțimi. Cu ajutorul mentorului său, Skipper, și a unei găști entuziaste de noi prieteni, Dusty încearcă, într-o aventură 3D de neuitat, să-și învingă temerile și să cucerească cele mai amețitoare înălțimi.

Mai jos va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Avioane 1 - Planes 1 (2013) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.
Share this article :

Trimiteți un comentariu