Home » , , , , , » Clopotica si Zana Pirat (2014) desene dublate romana

Clopotica si Zana Pirat (2014) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Clopotica si Zana Pirat (2014) desene dublate romana ,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru. Clopoțica și Zâna Pirat (titlul original The Pirate Fairy) este un film fantastic, de aventură, de animație regizat de Peggy Holmes. Este cel de-al cincilea film din seria de pe DisneyToon Studios' cu Clopoțica, bazat pe personajul Clopoţica adus la viață în cartea lui J. M. Barrie ,Peter şi Wendy. Filmul prezintă o paletă de actori ce interpretează vocile personajelor, printre care îi amintim pe Mae Whitman, revenind în rolul Clopoțicii , Christina Hendricks în rolul noii zâne Zarina, și Tom Hiddleston în rolul lui James Hook.
Cea mai nouă și mai veselă aventură din lumea magică a zânelor Disney, „Clopoțica si Zâna Pirat” se concentrează în jurul energicei și ambițioasei Zarina, una dintre zânele păstrătoare ale prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare. Cand ideile ei îndrăznețe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată și părăsește Valea Ielelor, unindu-și forțele cu pirații din Skull Rock și conducătorul lor, James, care va fi cunoscut curând drept Căpitanul Hook. Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoțica și prietenele ei zâne se hotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful prețios, cât și pe Zarina.

Mai jos va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Clopotica si Zana Pirat (2014) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.

Share this article :

Trimiteți un comentariu