Home » , , , , » Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy (2014) desene dublate romana

Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy (2014) desene dublate romana

Vizioneaza desene animate online Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy (2014) desene dublate romana ,desenele animate  online hd contin  subtitrare in limba romana sau sunt dublate in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati desene animate HD online subtitrate sau dublate in limba roamana pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati desene animate hd online subtitrate sau dublate in limba romana pe site-ul nostru. Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy (titlu original: Dorothy din Oz, este un film american muzical de animație pe calculator din 2014 regizat de Will Finn și Dan St. Pierre. În rolurile principale joacă actorii Lea Michele, Dan Aykroyd și Kelsey Grammer. Scenariul este bazat pe cărțile Vrăjitorul din Oz de L. Frank Baum și Dorothy din Oz scrisă de nepotul acestuia, Roger Stanton Baum.
Dorothy Gale (Lea Michele) împreună cu cățelul ei, Toto, se întoarce în Kansas și descoperă orașul devastat. Ea decide să meargă iarăși la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (Kelsey Grammer), Sperietoarea (Dan Aykroyd) și Leul (Jim Belushi), aflând că sunt în mare pericol. În noua calatorie spre Oz, Dorothy întâlnește un om făcut din gelatină, care nu poate gândi singur (Hugh Dancy), o prințesă de porțelan (Megan Hilty) și mulți alții. Cu ajutor noilor ei prieteni, va încerca sa îl înfrânga pe Jester (Martin Short), care vrea sa controleze Oz-ul.

Mai jos va prezentam informatii despre desenele animate  hd online subtitrate sau dublate in limba romana Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy (2014) desene dublate romana,genul desenului animat, ce durata a avut desenul animat hd online subtitrat, ratingul desenului animat, totodata va sunt prezentate titlul desenului animat, producatorul acestui desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a desenului animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana, perioada in care a fost filmat desenul animat, cand anume a avut loc lansarea desenului animat hd in SUA si lansarea desenului animat online hd in Romania, incasarile totale, regizorii desenului animat, scenaristii desenului animat, actorii care au jucat in desenul animat si principalele desene animate in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste desene animate online hd subtitrate sau dublate  si multe alte informatii despre acest desen animat online hd subtitrat sau dublat in limba romana.

Share this article :

Trimiteți un comentariu